top of page

HUISARTSEN

PSYCHOLOGEN

SOCIAAL VERPLEEGKUNDIGEN

MEDEWERKERS

Afspraak maken

Onze huisartsen werken enkel op afspraak, op elke werkdag. Voor een dringende afspraak op de dag zelf, bel je best voor 11 u 's morgens. Als je later belt, kunnen we je geen afspraak de dag zelf garanderen.

Telefoon: 03/298.29.20

huisartsen

Meer info

Wil je de uitslag van je medische test kennen, bel dan tijdens het telefonische halfuurtje, elke dag (behalve donderdag) tussen 13u en 13u30. Voor elke andere medische vraag maak je best een afspraak.

Afwezigheidsattesten, sportattesten, voorschriften voor pijn- of slaapmedicatie kunnen niet telefonisch gevraagd worden. Hiervoor moet steeds een afspraak gemaakt worden met de dokter.

Als je in het weekend of in de week na 19 uur een dringend medisch probleem hebt (niet voor voorschriften chronische medicatie!), kan je beroep doen op de HuisartsenWachtpost Pallieterland, Transvaalstraat 42, 2500 Lier (tel. 1733) - www.hwpp.be. Je  betaalt zelf de huisarts van wacht. Vergeet niet te vermelden dat je een patiënt van het wijkgezondheidscentrum bent. 
Het wijkgezondheidscentrum betaalt achteraf deze consultatie terug aan RIZIV-tarief (het remgeld betaal je zelf).

psychologen

Afspraak maken

Klik op de foto's voor meer info.

Telefoon: 03/298.29.20

sociaal verpleegkundigen

Afspraak maken

Onze (sociaal) verpleegkundigen werken enkel op afspraak. Je kan bij hen terecht voor:
- verpleegkundige zorgen: bloedname, vaccinatie, wondzorg, thuisverpleging...
- maatschappelijk werk: ondersteuning bij het invullen van papieren, aanvraag van premies en toelagen, doorverwijzing naar de juiste diensten bij allerhande problemen, ondersteuning bij het zoeken naar zinvolle dagbesteding...

Telefoon: 03/298.29.20

Onthaal
Het onthaal van het wijkgezondheidscentrum wordt verzorgd door Nazile en Marijke, en onze vrijwilligers Koen, Nathalie en Elke. Zij geven informatie, regelen je inschrijving, plannen afspraken in de agenda van de zorgverstrekkers, en zoveel meer. Het onthaal is elke werkdag open tussen 8.30 uur en 19 uur. Van 12:30 tot 13:00 zijn wij in lunchpauze. Enkel voor dringende medische noodgevallen zijn we dan bereikbaar.

Medewerkers
bottom of page