top of page

TEAM

PRAKTISCH

FORFAITAIR

BETALEN

VACATURES

Maak een online afspraak

“Opgepast: Een online afspraak maken kan zowel voor onze artsen als voor onze verpleging.  Wil je een afspraak bij onze psycholoog, dan kan dit ter plaatse of telefonisch (zie onderaan voor onze gegevens).

ENKEL PATIËNTEN DIE INGESCHREVEN ZIJN, kunnen een online afspraak maken. Ben je een nieuwe patiënt, dan kan je je inschrijving ter plaatse in orde brengen (breng hiervoor je ID-kaart en twee klevertjes van het ziekenfonds mee voor elk gezinslid).

1. Let op: Om een online afspraak te kunnen maken, dien je je naam volledig, zoals vermeld op je e-id, in te vullen anders herkent het systeem je niet en kan je geen afspraak maken.

2. Een online afspraak maken kan niet voor de dag zelf.

3. Je kan online geen telefonische afspraken maken.

4.  De beschikbare online afspraken zijn niet de enige vrije afspraken in de agenda.  Je kan steeds telefonisch contact opnemen indien het gewenste uur of dokter online niet beschikbaar is.

5.  Je kan online enkel een afspraak maken voor de persoon die ook op de afspraak aanwezig zal zijn. Het is dus niet de bedoeling dat je op jouw naam een afspraak maakt voor iemand anders.

bottom of page